Bekas “Crush” Haziq Juga Terkejut ??

7

Percaya or X. Aku pernah crush dgn si HaziqAziz ni masa kempen Di Sarawak dulu. Kiteorg kempen sama for PRU-14. Those yg tahu aku pernah crush Ng dia terus Aku kena anjing kaw2. Ylh hensem Kn? Eh nasib baik tak confess. Tekejut I ziz. Kau gay. Syg Muka hensem tp perangai mcmni – luah meshdatul melalui laman twitter peribadinya hari ini.

 

beliau yang terkejut dengan penularan video yang membabitkan haziq itu jelas mengecewakan beliau dan katanya Bila tgok Kes HaziqAziz ni. Teringat tahun Lepas . Kiteorg sama-sama berkempen for BN PRU-14. Haiyooo. Now wht happened? Haih? Sekejap je org berubahkan? Igtkan okay je.tapiiii?? Haih. kesian YB Nancy pun terkena tempias katanya lagi

 

Sementara itu seorang rakan haziq yang pernah bersamanya di dalam program kepimpinan di Paris turut geli dengan insiden yang berlaku itu dan katanya

” Geli sebenarnya nak mengaku dah lama kenal Haziq Aziz ni. Problem is, i’ve known him since he was in ASIS. We were sent to Paris for a leadership course, we were so close for many years. I know his ex-gf. But he’s always a very easily influenced person. So yeah”  tulisnya di laman twitter

negara digemparkan dengan penularan video aksi amang bersemburit yang membabitkan haziq yang juga ketua angkatan muda keadilan (AMK)  Santubong merangkap Setiausaha sulit kepada Timbalan Menteri Industri Utama Shamsul Iskandar bersama seorang menteri Utama.

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here