Tikus masuk dalam kemaluan pengantin gara-gara malas cuci selepas bersama.

  5

  Seorang pengantin perempuan bernama Ati yang tidur dalam keletihan selepas bersama suaminya di malam pertama terlupa mengenakan semula seluar dalam yang tertanggal ketika bersama. Akibatnya seekor ‘tikus jenis cencurut jantan’ telah memasuki alat sulit wanita itu, pada mulanya dia sedar ada benda berjalan di celah kangkangnya tetapi ketika tikus itu cuba di tarik ia lebih masuk ke dalam dan terperangkap.
  Akibat pengantin wanita menjerit dengan kuat dan jeritannya itu telah mengejutkan si-suami yang sedang tidur lena keletihan.

  Si-isteri menunjukkan kemaluannya kepada suami dan alangkah terkejutnya suami apabila melihat ekor seekor tikus cincurut terjulur keluar dari kemaluan isterinya, manakala badannya berada di dalam kemaluan.

  Suami yang panik cuba mengeluarkan tikus itu dengan menarik ekor tikus itu. Malangnya ekor tikus tersebut terputus dan tikus berkenaan terperangkap di dalam kemaluan isterinya. Jeritan kuat pasangan itu yang cuba mengeluarkan tikus tersebut telah mengejutkan jiran sekitar.

  Mereka yang pada mulanya menyangka pengantin baru itu bergaduh terkejut bila diberitahu si-suami bahawa kemaluan isterinya telah dimasuki tikus. Memandangkan usaha mengeluarkan tikus itu tak berhasil akhirnya pengantin perempuan terpaksa dibawa ke hospital milik Tentera Nasional Indonesia bagi mengeluarkannya.

  Selepas usaha ‘memujuk’ tikus itu keluar gagal, doktor terpaksa melakukan pembedahan.

  Difahamkan ini bukan kes pertama di Indonesia tikus memasuki kemaluan wanita  lapor Media Indonesia itu kerana sebelum ini kes yang sama pernah berlaku ke atas seorang wanita di Jakarta. Kepada pengantin baru dan ‘pengantin lama’ sila ambil kisah ini sebagai iktibar.

  Pertama, jaga kawasan persekitaran rumah agar tiada binatang ganas dan kotor membiak. Kedua, selepas bersama, dalam keadaan letih bagaimanapun jangan lupa membersihkan alat vital anda. Jangan sekali-kali lepas bersama terus tidur kerana binatang yang sensitif terhadap bau yang tak menyenangkannya mungkin akan mendekatinya.

  Dan jadilah anda sebagai seorang lagi Ati! Ketiga, suami isteri jangan lupa memakai seluar dalam sebelum tidur kerana bukan saja tikus, ular pun boleh masuk belukar jika kita alpa

  Loading...

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here